बन ठन के रे यो लीले चढ़ के ज़रा देखो म्हारो सांवरो (Ban Than Ke Re Yo Leele Chad Ke)

बन ठन के रे यो लीले चढ़ के ज़रा देखो म्हारो सांवरो



मोटा मोटा नैणा माहि सुरमो खूब सजायो
चाँद सो मुखडो देख के थारो मन म्हारो हर्षायो
सतरंगी है बागो थारो खुशबू इत्तर की न्यारी
मस्तक पर मलयगिरि चन्दन मोर मुकुट लगवायो
हाँ मोर मुकुट लगवायो .......

बन ठन के रे यो लीले चढ़ के
ज़रा देखो म्हारो सांवरो कइयाँ मुल्के

सजधज बैठ्यो दरबार लगावे
बैठ्यो सिंहासन ऊपर खातिरी करावे
जी भर भगतां पे प्यार लुटावे
मोरछड़ी से सबका काम बनावे
लागे हटके रे........
लागे हटके रे यूँ ससु मटके
ज़रा देखो म्हारो सांवरो कइयाँ मुल्के
बन ठन के रे...........

छवि अनुपम शोभा अति प्यारी
श्याम धणी की हर बात ही न्यारी
हारयोडा को साथ निभावे
जाने है या दुनिया सारी
नैणा अटके रे .........
नैणा अटके रे म्हारो मनडो अटके
ज़रा देखो म्हारो सांवरो कइयाँ मुल्के
बन ठन के रे...........

जादगारो है श्याम सलोनो
भक्तां पे कर राख्यो जादू टोनो
सुपना माहि श्याम का आवे
श्याम ना दिखे तो यो जी घबरावे
ना है बढ़के रे .......
ना है बढ़के रे कोई श्याम सु बढ़के
ज़रा देखो म्हारो सांवरो कइयाँ मुल्के
बन ठन के रे...........

Lyrics (English)

mota mota naina mahi surmo khoob sajayo
chand so mukhdo dekh ke tharo man mharo harshayo
satrangi hai baago tharo khushboo ittar ki nyari
mastak par maliyagiri chandan mor mukut lagwayo
haan mor mukut lagwayo…………

ban than ke re yo leele chadh ke
zara dekho mharo sanwro kaiyaan mulke

sajdhaj baithyo darbar lagave
baithyo sinhasan upar kaaatiri karave
jee bhar bhagtaa pe pyar lutaave
morchadi se sabka kaam banave
laage hatke re…………
laage hatke re yun sasu matke
zara dekho mharo sanwro kaiyaan mulke
ban than ke re …………

chhavi anupam shobha ati pyari
shyam dhani ki har baat hi nyari
haryoda ka saath nibhave
jaane hai ya duniya saari
naina atke re………...
naina atke re mharo mando atke
zara dekho mharo sanwro kaiyaan mulke
ban than ke re …………

jaadugaaro hai shyam salono
bhaktaan pe kar raakhyo jaadu tono
supna maahi shyam ka aave
shyam na dikhe to yo jee ghabrave
na hai badhke re koi shyam su badhke
zara dekho mharo sanwro kaiyaan mulke
ban than ke re …………



श्रेणी : खाटू श्याम भजन


बन ठन के लीले चढ़ के | Ban Than Ke Leele Chadh Ke | Khatu Shyam Bhajan 2023 | Kirty Gupta

बन ठन के रे यो लीले चढ़ के ज़रा देखो म्हारो सांवरो Ban Than Ke Re Yo Leele Chad Ke Lyrics, Khatu Shyam Bhajan, by Singer: Singer & Artist: Kirty Gupta (Kolkata) Ji


Bhajan Tags: ban than ke re yo leele chad ke bhajan,ban than ke re yo leele chad ke hindi bhajan,morning bhajan,newest bhajan,sawan special bhajan,sawan ke bhajan,shivratri bhajan,ban than ke re yo leele chad ke hindi lyrics,ban than ke re yo leele chad ke in hindi lyrics,ban than ke re yo leele chad ke hindi me bhajan,ban than ke re yo leele chad ke likhe hue bhajan,ban than ke re yo leele chad ke lyrics in hindi,ban than ke re yo leele chad ke hindi lyrics,ban than ke re yo leele chad ke lyrics.

Harshit Jain

आपका स्वागत है "Yt Krishna Bhakti" में, जहां आपको भगवान से जुड़ी जानकारी, मधुर भजन, इतिहास और मंत्रों का अद्भुत संग्रह मिलेगा। मेरा नाम "Harshit Jain" है, और इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको भगवान के भजन, उनके इतिहास, और उनके मंत्रों के बोल उपलब्ध कराना है। यहां आप अपने पसंदीदा भजनों और गायक के अनुसार भजन खोज सकते हैं, और हर प्रकार की धार्मिक सामग्री प्राप्त कर सकते हैं। आओ, इस भक्ति यात्रा में हमारे साथ जुड़े और भगवान के नाम का जाप करें।

🎯 टिप्पणी दें

आपको भजन कैसा लगा हमे कॉमेंट करे। और आप अपने भजनों को हम तक भी भेज सकते है। 🚩 जय श्री राम 🚩

Previous Post Next Post