सेठ जी रो सेठ लिरिक्स Seth Ji Ro Seth Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan
अइंया आंख ना दिखाओ थाने पाप लागे,
थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे॥
मिन्नत जमानो दोहरो पायो,
जाग में बस अभिमान कमायो,
झूठे रोब ने दिखवान में के धाक लागे,
थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे॥
श्याम की माया श्याम ही जाने,
रंक ने राजा पल में बनावे,
तारे म्हारे में के अलग अलग के छाप लागे,
थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे॥
बस इतनी सी बात जानलो,
“शुभम रूपम” थे गाठ बंधलो ल्यो,
सागे सागे सगला चलन बड़ी शान लागे,
थारो म्हारो सबको सेठ सांवरो सबको बाप लागे.......
सेठ जी रो सेठ लिरिक्स Seth Ji Ro Seth Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan
ainya aankh na dikhao thaane paap laage,
thaare sethajee ro seth mhaaro baap laage.
minnat jamaano doharo paayo,
jaag mein bas abhimaan kamaayo,
jhoothe rob ne dikhavaan mein ke dhaak laage,
thaare sethajee ro seth mhaaro baap laage.
shyaam kee maaya shyaam hee jaane,
rank ne raaja pal mein banaave,
taare mhaare mein ke alag alag ke chhaap laage,
thaare sethajee ro seth mhaaro baap laage.
bas itanee see baat jaanalo,
“shubham roopam” the gaath bandhalo lyo,
saage saage sagala chalan badee shaan laage,
thaaro mhaaro sabako seth saanvaro sabako baap laage.......
श्रेणी : खाटु श्याम भजन
सेठ जी रो सेठ लिरिक्स Seth Ji Ro Seth Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan || Singer : Shubhum Rupam ||
Note :- वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें।