लेके गोदी में खिला ल्यो बिलखे थारो गिगलियो लिरिक्स Leke Godi Me Khila Lyo Lyrics
लेके गोदी में खिला ल्यो,
बिलखे थारो गिगलियो,
लेके गोदी में खिला ल्यो,
यो बिलखे थारो गिगलियो।
गिगलियो जी थारो, गिगलियो।
कोमल कोमल पावां सूं,
यो मंदरिये में घूमें,
चोघर जूं घुमावे नजरिया,
साँवरिया ना दिखे,
लेके बार बार बाबा, थारो नाम,
ढळकावे आंसू गिगलियो,
लेके गोदी में खिला ल्यो बाबा श्याम,
यो बिलखे थारो गिगलियो।
गिगलियो जी थारो, गिगलियो।
ना समझ अनजान है बाबा,
थोड़ी दया थे कर ल्यो,
देख नहीं गर पावे बाबा,
थे ही नजर इब कर ल्यो,
थारे सेवकये री,
राखो बाबा लाज,
यो शरण आयो गिगलियो,
लेके गोदी में खिला ल्यो,
बिलखे थारो गिगलियो,
गिगलियो जी थारो, गिगलियो।
करे यो इशारो थारे कानी,
गोदी माहि लेके,
हाथ जुड़ाया थारे कानी,
जय श्री श्याम कह के,
रुद्रा फूल्यो ना समावे,
बाबा श्याम,
यो खिल के हँसे गिगलियो,
लेके गोदी में खिला ल्यो,
बिलखे थारो गिगलियो,
गिगलियो जी थारो, गिगलियो।
लेके गोदी में खिला ल्यो,
बिलखे थारो गिगलियो,
लेके गोदी में खिला ल्यो,
यो बिलखे थारो गिगलियो।
गिगलियो जी थारो, गिगलियो।
लेके गोदी में खिला ल्यो बिलखे थारो गिगलियो लिरिक्स Leke Godi Me Khila Lyo Lyrics
Leke Godi Mein Khila Lyo,
Bilakhe Thaaro Gigaliyo,
Leke Godi Mein Khila Lyo,
Yo Bilakhe Thaaro Gigaliyo.
Gigaliyo Ji Thaaro, Gigaliyo.
Komal Komal Paavaan Sun,
Yo Mandariye Mein Ghumen,
Choghar Jun Ghumaave Najariya,
Saanvariya Na Dikhe,
Leke Baar Baar Baaba, Thaaro Naam,
Dhalakaave Aansu Gigaliyo,
Leke Godi Mein Khila Lyo Baaba Shyaam,
Yo Bilakhe Thaaro Gigaliyo.
Gigaliyo Ji Thaaro, Gigaliyo.
Na Samajh Anajaan Hai Baaba,
Thodi Daya The Kar Lyo,
Dekh Nahin Gar Paave Baaba,
The Hi Najar Ib Kar Lyo,
Thaare Sevakaye Ri,
Raakho Baaba Laaj,
Yo Sharan Aayo Gigaliyo,
Leke Godi Mein Khila Lyo,
Bilakhe Thaaro Gigaliyo,
Gigaliyo Ji Thaaro, Gigaliyo.
Kare Yo Ishaaro Thaare Kaani,
Godi Maahi Leke,
Haath Judaaya Thaare Kaani,
Jay Shri Shyaam Kah Ke,
Rudra Phulyo Na Samaave,
Baaba Shyaam,
Yo Khil Ke Hanse Gigaliyo,
Leke Godi Mein Khila Lyo,
Bilakhe Thaaro Gigaliyo,
Gigaliyo Ji Thaaro, Gigaliyo.
Leke Godi Mein Khila Lyo,
Bilakhe Thaaro Gigaliyo,
Leke Godi Mein Khila Lyo,
Yo Bilakhe Thaaro Gigaliyo.
Gigaliyo Ji Thaaro, Gigaliyo.
श्रेणी : खाटु श्याम भजन
लेके गोदी में खिला ल्यो बिलखे थारो गिगलियो लिरिक्स Leke Godi Me Khila Lyo Lyrics, Khatu Shyam ji Bhajan By Singer: Aparna Mishra
Note :- वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें।